Polityka Prywatności 

1. Administratorem danych osobowych przetwarzanych w ramach sklepu macpasja.pl jest PEL Sp. z o.o. z siedzibą w Toruniu przy ulicy Żółkiewskiego 14.

2. Przetwarzanie danych osobowych odbywa się zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

3. Podczas wizyty użytkownika w Sklepie Macpasja automatycznie zbierane są dane dotyczące wizyty, takie jak adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

4. Sklep macpasja.pl może wykorzystywać ciasteczka (cookies), które nie zawierają danych osobowych. Cookies służą identyfikacji przeglądarki użytkownika podczas korzystania ze sklepu. Użytkownik może zrezygnować z korzystania z ciasteczek poprzez wybranie odpowiedniej opcji w przeglądarce, jednak może to znacząco utrudnić korzystanie ze Sklepu.

5. Rejestracja w Sklepie macpasja.pl jest dobrowolna.

6. macpasja.pl zbiera następujące dane osobowe:

Od Użytkowników w celu składania zamówień na asortyment zbierane są następujące dane:

· imię i nazwisko

· adres zamieszkania lub adres do wysyłki

· adres e-mail

· telefon

· nazwę firmy oraz NIP (tylko od firm)

7. Gromadzone dane osobowe nie są udostępniane osobom trzecim.

8. Każdy użytkownik portalu ma prawo poprawiania danych osobowych, ich uzupełniania, uaktualniania oraz żądania usunięcia danych i konta w sklepie po przesłaniu odpowiedniego maila na adres mailowy kontakt@macpasja.pl lub listu poleconego na adres administratora.

9. Dokładamy  wszelkich starań, aby chronić firmę PEL Sp. z o.o.  i użytkowników Sklepu macpasja.pl  przed nieuprawnionym dostępem, modyfikacją, ujawnieniem oraz zniszczeniem informacji i danych  znajdujących się w posiadaniu Administratora. 

10. Sklep prowadzi Newsletter. Każda osoba może wyłącznie za swoją zgodą zapisać się na newsletter. Wszystkim osobom przysługuje możliwość usunięcia z listy mailingowej swojego adresu - specjalny link jest dołączany do każdego newslettera.

facebook